• oferwiesel

פוייקה אסאדו וצ׳וריסו בביקר ודבש


מצרכים:

  • 2 חבילות אצבעות אסאדו.

  • 1 חבילה בשר לקידרה.

  • חב' צוריסוס.

  • 5 בצלים קלופים וקצוצים.

  • 10 שיני שום קלופים .

  • 1.5 ק"ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות.

  • 5 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים.

  • 3 בטטות חתוכות לקוביות גדולות.

  • פטריות שמפניון טריות ברגוע.

  • 1/2 כוס דבש.

  • 1/2 כוס שמן זית.

  • 1/2 בקבוק צ'ילי

  • 4 בקבוקי בירה לבנה 1/2 ליטר.

  • תבלינים: פפריקה מתוקה

  • פלפל שחור גרוס ומלח. 


אופן ההכנה:

  • מחממים שמן זית בקדירת ברזל, לתוכה שופכים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד הזהבה, מוסיפים לבצל את שיני השום למס' שניות שלא יישרף.

  • מוסיפים לקדירה את  שלושת סוגי הבשרים . ממשיכים לטגן עד סגירת הבשר, (עד שהבשר משחים, מחליף את צבעו)

  • שופכים פנימה את הבירה והצ'ילי, מערבבים מעט.

  • מוסיפים את הירקות (בטטה, גזר, תפוחי אדמה ופטריות)

  • נותנים לפוייקה לבעבע, מניחים לשלוש שעות, מידי פעם מערבבים ובודקים שהוא ממשיך לבעבע.

  • בתאבון!



© 2020 כל הזכויות שמורות לדרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו

כשר בהשגחה | בפיקוח וטרינרי

  • Facebook
  • Instagram