• oferwiesel

פסטה פטוצ'יני בבשר "חוטים"

עודכן: 31 בינו׳

תבשיל ארוך של בשר המפורר ל"חוטים" משתלב נפלא עם פסטה, כבסיס לכריך מופלא, עם תפוחי אדמה ועוד.

את החלק של תבשיל הבשר המתואר כאן תוכלו לשלב עם המון דברים.




המצרכים לקדירת הבשר:

2 ק"ג אסאדו ללא עצם או לב צוואר.

4 בצלים קלופים


4 גזרים קלופים

ראש שום שלם

4 עלי דפנה

מלח ופלפל שחור

מעט שמן טיגון


אופן ההכנה

בסיר המספיק להכיל את הנתחים בשלמותם, שמים מעט שמן טיגון. מטגנים את הנתחים עד לצריבה מכל הצדדים. אם אין די מקום ניתן לטגן בשני סבבים ובינתיים להניח את הבשר המטוגן בצד.

כשהבשר צרוב דיו, מוסיפים את שאר המרכיבים. מוסיפים מים עד כיסוי מלא ועוד קצת של הבשר.

מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לאש קטנה.

טועמים אם יש די מלח – המים צריכים להיות מלוחים יותר מהתוצאה הסופית.

מבשלים 4 שעות לפחות עד שהבשר רך מאד. מוציאים את הבשר מהסיר לקערה ומצננים מעט.

מסננים את הנוזלים שבסיר במסננת עדינה. מחזירים אותם לסיר וממשיכים לבשל על אש מעט חזקה יותר עם מכסה פתוח במטרה לצמצם את הנוזל עד שכמעט מסמיך.

בינתיים מפוררים בידיים את הבשר לחוטים. כשהנוזל מצומצם מוסיפים חזרה לסיר. מערבבים ומדייקים טעמים עם מלח ופלפל.

פסטה – פטוצ'יני מתאים מאד אבל גם כל פסטה מספיק רחבה שיכולה "לתפוס" את התבשיל תתאים

הכי קל להשתמש בפסטה טרייה הנמכרת אצלנו בדרום אמריקה.

מבשלים לרמת אל דנטה. במחבת רחבה שמים כמות מתאימה מחוטי הבשר ואת הפסטה המסוננת ולא מקוררת מוספים לבשר.

חשוב הפסטה מתווספת לבשר ולא להיפך. מבשלים יחד כדקה ומגישים.

בתיאבון



113 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול