top of page

צ'ילי קון סלצ'יצ'ה

תמונת הסופר/ת: oferwieseloferwiesel

החומרים הדרושים:

  • 1 חבילת סלצ'יצ'ה מעולה ואיכותית.

  • 4 בצלים קצוצים לקוביות

  • 2 קופסאות שעועית לבנה ברוטב עגבניות

  • שום

  • מלח, פפריקה מתוקה

  • מעט שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

במחבת נמוכה וגדולה שופכים כף/שתיים של שמן זית, מחחממים ומטגנים בה את הבצל עד הזהבה.

חותכים את הסלצ'יצ'ה לקוביות בגודל 2/2 ס"מ, מטגנים את הסלצ'יצ'ה כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את התבלינים (שום, מלח ופפריקה מתוקה).

שופכים על הכל את 2 קופסאות השעועית הלבנה ברוטב ומבשלים עוד מס' דקות.


מומלץ להגשה עם פירה. בתיאבון




 
 
 

Comments


© 2023 כל הזכויות שמורות לדרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו

כשר בהשגחה | בפיקוח וטרינרי | הצהרת נגישות

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page