גרילים

בשר איכותי הוא תנאי הכרחי להצלחתו של אירוע אסאדו אבל לא מספיק. על מנת לצלות את הבשר בצורה המיטבית מומלץ לצלותו על גריל (פריז'ה) איכותי.

צליה איכותית מתאפשרת כאשר אפשר לצלות כל בשר בטמפרטורה המתאימה לו בשלב הצליה הנוכחי. הגריל הארגנטינאי מאפשר צליה בטמפרטורות שונות תוך כדי שליטה מלא על החום. צורת הרשת היחודית מונעת דלקת הגריל ומפחיתה בצורה משמעותית את כמות העשן הנפלטת בזמן הצליה.

במשך שנים אנו בדרום אמריקה מפתחים ומיצרים גרילים ארגנטינאים. הגרילים שלנו ניידים פרקטיים ומאפשרים צליה מושלמת

גרילים ארגנטינאים שלנו

מעשנות מבית GMG האמריקאי

smoker.0.390.4344.1853.680.290.c.jpg

מעשנות הדור הבא. המעשנות עובדות על עץ דחוס במגוון סוגים. עישון בשרים , דגים וכל מה שרק עולה על הדעת מעולם לא היה כל כך קל. כל מה שנדרש זה רק להכניס למעשנה לבחור טמפרטורה ואתם מוכנים. המעשנה מצויידת בשני רגשי חום למדידת חום פנימי של הבשר בזמן העישון. ניתן לרכוש אצלינו במחירי היבואן מעשנות , שקי עץ דחוס וציוד נלווה.

אנחנו עובדים עם המעשנה בעצמינו כבר מספר חודשים. מוזמנים לבוא ולהתרשם