top of page
  • תמונת הסופר/תoferwiesel

אצבעות אסאדו ברוטב ברביקיו


מצרכים ל-6 מנות


  • אחד קילו אצבעות אסאדו

  • 1 ליטר בירה

  • עלי דפנה, פלפל שחור, פלפל אנגלי מלח וקצת ציפורן (אופציונאלי) 


אופן ההכנה

  • מניחים את אצבעות האסאדו בסיר יחד עם הבירה פלפל שחור כמה גרגירי פלפל אנגלי מעט

מלח, גרגירי פלפל שחור ועלי הדפנה

  • מרתיחים ובשלים כשעתיים עד שהבשר רך מאוד

  • אם עשינו את ההכנה יום קודם מכניסים למקרר ולמחרת מפרידים את השומן מהנוזל

  • מסננים את הנוזלים מהבשר וצולים את הבשר על הגריל תוך כדי מריחה של רוטב ברביקיו

  • צולים כמה דקות להשחמה וחימום ומגישים

  • בתיאבון


אם לא בא לכם להשקיע 


אפשר סתם לצלות אצבעות אסאדו על הגריל צליה ארוכה על חום נמוך כ 45 דקות



קצת על אצבעות האסאדו


אצבעות האסאדו הינם החלקהמחבר בין הצלעות בנתח מספר 9 בתמונה. האצבעות טעימות כמו אסאדו אבל דורשות בישול קצר יותר 45 דקות עד שעה ולא 4 שעות כמו הנתח השלם




2,861 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page