• oferwiesel

אנטריקוט בתנור - רוסט ביף עם חרדל


המצרכים

  • נתח אנטריקוט משובח "ביפה דה לה פמפס"

  • 3 כפות חרדל דיז'ון משובח

  • מלח אטלנטי

  • פלפל שחור גרוס טרי טרי

  • 1 שן שום לכל קילו בשר בערך

  • שמן זית איכותי

  • עלי רוזמרין טריים


אופן ההכנה לפני צליה

  • מוציאים את הנתח כשעתיים לפני הצלייה (חשוב)

  • מורחים שמן זית על כל הנתח

  • מערבבים חרדל עם שום כתוש ומורחים את הנתח

  • מפזרים פלפל שחור גרוס על כל פני הנתח

  • ממליחים בעדינות ומפזרים עלי רוזמרין טריים


צליה

  • מחממים תנור לחום הגבוהה ביותר

  • מכנסים את הנתח בתבנית במהירות וסוגרים את דלת התנור

  • המטרה היא לאבד כמה שפחות חום

  • צולים את הנתח כ 20 דקות בחום הגבוה

  • מורידים את הטמפרטורה ל 180 מעלות וממשיכים צליה כ 40 דקות

  • עד שהנתח מתייצב

  • אם הנתח גדול אפשר לצלות עד שעה

  • מוציאים מהתנור, נותנים לנתח לנוח כ 5 דקות פורסים ומגישים


כמה טיפים

מומלץ להשאיר את התנור חם למקרה שנדרשות עוד כמה דקות צליה

הרוסטביף מצוין גם ביום שאחרי חם או קר




8815 צפיות

© 2020 כל הזכויות שמורות לדרום אמריקה בשרים לגריל ואסאדו

כשר בהשגחה | בפיקוח וטרינרי

  • Facebook
  • Instagram